Avís legal sobre el web
Nota legal sobre la pàgina

www.andor-sub-glac.com és una pàgina realitzada com a hobby i sense ànim de lucre. El web és la pàgina oficial del centre de submarinisme Andor-sub-glaç del principat d'Andorra.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual d'aquest portal d'Internet, el seu disseny gràfic i els codis que conté són titularitat d'Andor-sub-glaç, a no ser que s'indiqui una titularitat diferent. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades d'aquestes obres, tret que sigui per a un ús personal i privat, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual d'Andor-sub-glaç o d'aquell que en sigui titular. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol mena continguts al portal estan protegits per llei.

Contiguts

Andor-sub-glaç es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en el seu portal o en la seva configuració o presentació.
Andor-sub-glaç no garanteix la inexistència d'errors en l'accés al portal, en el seu contingut, ni tampoc que aquests continguts siguin oportunament actualitzats, encara que farà els esforços necessaris per evitar errors i, si s'escau, reparar-los o actualitzar-los al més aviat possible.
Andor-sub-glaç no es fa responsable de les opinions que es puguin fer en cap dels apartats actuals ni en els que hi puguin aparèixer en un futur introduïts per tercers, així com dels continguts i dades dels webs de tercers enllaçades dins de www.andor-sub-glac.com.
Andor-sub-glaç no és responsable de l'ús per part de tercers de la informació continguda en aquest portal d'Internet.

Si qualsevol persona, professional o empresa no desitja que el seu nom o qualsevol referència consti al web, si us plau, contacteu amb l'administrador.

Nota legal sobre les fotos

La majoria de les fotos han estat aportades per membres del club i la seva còpia i difusió per a qualsevol mitja està del tot permesa.

Si voleu que alguna de les fotos que no han realitzat els membres del club sigui retirada contacteu amb l'administrador.

Si voleu que alguna de les fotos que sí han realitzat els membres del club sigui retirada també podeu contacteu amb l'administrador.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Documento sin título

Qui som | Contacta amb el club | Contacta amb el webmaster | Avís legal | Recomanacions | Agraïments del webmaster
© 2008 Andor-sub-glac.org. Tots els drets reservats.