Agraïments
A nivell personal

Molt bones, hem dic Ventura Mallol i des del 2001 practico aquesta apassionant activitat subaquàtica.

La primera persona que va introduir-me al mon del submarinisme va ser el meu germà Jesús. Després de realitzar un curs i explicar-me'n meravelles, no vaig poder resistir l'atracció que sempre he sentit pel blau i ara, curs rere curs, ja sóc Divemaster ACUC núm. D3377MA. Gràcies Jesús.
Vull agrair la paciència dels meus instructors, en Raül, en Jesús i la França. Les converses i discussions que hem mantingut apassionadament sobre aquest món, han contribuït d'una manera determinant sobre la meva forma de viure el submarinisme. Gràcies.

També voldria agrair a la meva estimada dona, la Laura, tot el suport, ajut i comprensió no únicament en el submarinisme sinó amb totes les coses que fem dia a dia. Un petó.
Finalment, un desig, que els dos fills meus, la Paula i en Martí, comparteixin amb mi el màxim de experiències que vulguin realitzar. I si es el submarinisme.... millor !!!. Us estimo.

   
A nivell tècnic
Aquestes quatre pàgines no existiren si no fos per l'ajut dels meus companys de feina en Jaume i en Pepo. Des del primer moment i a tots els nivells m'han ajudat a realitzar aquest web. Gràcies a la seva enorme paciència, que desitjo que no s'acabi mai, el web ara ja comença a tenir cara i ulls !!! Moltes gràcies un altre cop.
Documento sin título

Qui som | Contacta amb el club | Contacta amb el webmaster | Avís legal | Recomanacions | Agraïments del webmaster
© 2008 Andor-sub-glac.org. Tots els drets reservats.